Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -700 Kč

Bezkontaktní teploměr Braun BNT400B, černá

2 roky Nové Nové

AL-3958

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním poškozeném obalu.

Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

890 Kč
S DPH
1 590 Kč Sleva 44%
Počet
Poslední kus skladem

Bezkontaktní teploměr Braun BNT400B, černá

Velmi přesné měření tělesné teploty, ale i potravin nebo nápojů. Teploměr Braun BNT 400 se stane vaším spolehlivým pomocníkem. Technologie Age Precision vám pomůže díky barevnému podsvícení správně interpretovat naměřené hodnoty. Oceníte také možnost nastavení nočního režimu, díky kterému můžete nerušeně měřit teplotu vašeho děťátka během spánku.

Extrémně citlivý senzor měření

Citlivý senzor v kombinaci s inovativním optickým systémem zachytává dvakrát tolik vyzařovaného lidského tepla než jiné běžné bezdotykové teploměry. To zaručuje okamžité a velmi přesné změření tělesné teploty.

Indikace správné polohy měření

Teploměr je vybaven speciálním senzorem, který určí bod na čele, kde se má teplota měřit. Podle vzdálenosti teploměru od čela pak velmi přesně přepočte a interpretuje naměřenou teplotu.

Jedinečná technologie Age Precision

Definice horečky se s věkem mění. Jednoduše v teploměru nastavte věk osoby a podle barvy na displeji hned uvidíte, zda se jedná o normální teplotu (zelená), zvýšenou teplotu (žlutá) nebo horečku (červená). Na teploměru můžete také nastavit noční režim a měřit teplotu vašich dětí i v průběhu spánku nerušeně a bez obav o jejich probuzení.

Multifunkční teploměr

Teploměr Braun BNT 400 je multifunkčním přístrojem. Kromě měření tělesné teploty ho můžete také využít na měření teploty potravin, nápojů nebo vody pro dětskou koupel.

Technické specifikace: 

  • Značka: Braun
  • Model: BNT400B
  • Napájení: 2x AAA baterie (nejsou součástí balení) 
  • Rychlost měření: 2 s
  • Paměť: 9 měření
  • Hmotnost: 240 g
  • Barva: černá

Braun
AL-3958
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
4022167204004
New2

Doporučené produkty z kategorie: