Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -151 Kč

Tónovací barva Wella perfecton by color fresh 6 na vlasy, 250ml, fialová

2 roky Nové Nové

DR4-054

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu.

398 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
549 Kč Sleva 28%
Počet
Poslední kus skladem

Tónovací barva Wella perfecton by color fresh 6 na vlasy, 250ml, fialová

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu.

Wella Perfecton je navržena tak, aby dokonale sjednotila a oživila barvu Vašich vlasů. Zároveň je ale i hydratuje a zjemňuje. Lze použít k jemnomu krytí šedin, odstranění nežádoucí barvy u blondýnek či k oživení barvy.

Vlastnosti

  • Pro oživení a korekci barvy
  • Vyrovnává nerovné tóny
  • Dodává hebkost a lesk
  • Oživuje barvu a zářivost
  • Kryje šediny až do 15 %
  • Rychlá aplikace
  • Kyselé pH, Bez amoniaku a peroxidu

Klíčové složky

  • Komplex vitamínů - poskytují péči a lesk
  • Přímé pigmenty - dodávají okamžitou živou barvu

Použití

Lahvička Perfecton je šikovně navržena tak, aby usnadnila míchání. Obsahuje vestavěnou dávkovací lahvičku, která vám umožní měřit přesné množství, které potřebujete. Pak jej jednoduše přidáte do 250 ml teplé vody a promícháme.

Odměřte si potřebné množství barvy, smíchejte spolu s teplou vodou a aplikujte po šamponování. Nechejte působit. Na vlasy by neměl být znovu použit šampon, ale měly by být jednoduše stylizovány jako obvykle.

Varování

Výrobek může způsobit těžké alergické reakce. Přečtěte si instrukce a řiďte se jimi. Tento výrobek není určen k používání pro osoby mladší 16 let. Dočasné tetování černou hennou může zvýšit riziko alergie. Nebarvěte si vlasy, pokud máte vyrážku na obličeji nebo citlivou, podrážděnou a poškozenou pokožku hlavy, jste již někdy zaznamenali jakoukoliv reakci po barvení vlasů, jste v minulosti zaznamenali reakci na dočasné tetování černou hennou. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte vodou. Nepoužívejte k barvení řas a obočí. Po použití vlasy důkladně opláchněte. Používejte vhodné rukavice. Proveďte test na alergii 48 hodin před každým použitím barvy na vlasy, a to i v případě, že jste barvy na vlasy používali již dříve. V případě jakýchkoliv reakcí či pochybností se, prosím, ještě před použitím jakékoliv barvy na vlasy poraďte s lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Wella
DR4-054
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců

Specifické reference

ean13
4015600193898
New2

Doporučené produkty z kategorie: