Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -153 Kč
  • Novinka

Čistý maltodextrin v prášku Bandini sport nutritium pure maltodextrin, 900 g

2 roky Nové Nové

V-1033

Zboží spadá do kategorie A – NOVÉ. V originálním poškozeném obalu.

Expirace: 10/2026

246 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
399 Kč Sleva 38%
Počet
Poslední kus skladem

Čistý maltodextrin v prášku Bandini sport nutritium pure maltodextrin, 900 g

Maltodextrin 19 DE Pomalu se uvolňující energetický cukr Maltodextriny mají spíše nízkou DE, a proto se používají hlavně pro svou zahušťovací schopnost ve zmrzlinách a sorbetech až do 2 % (ve zmrzlinách). Maltodextriny mají navíc potřebnou sladící schopnost, aby směs byla viskóznější a kompaktnější, aniž by ovlivnily bod tuhnutí, což pomáhá předcházet tvorbě krystalů cukru. Co jsou maltodextriny? Maltodextriny jsou ve vodě rozpustné komplexní sacharidy. Získávají se chemickou hydrolýzou především rozkladem škrobů obilovin (kukuřice, oves, pšenice, rýže) nebo hlíz (brambor, tapioka). Mají homogenní bílý práškový vzhled. Osvobozeno od jakéhokoli nepříjemného zápachu. Lze je použít jak za tepla, tak za studena. Jsou bez lepku.

Produkt určený pro sportovce: Sacharidy v produktu zajišťují pomalé a konstantní uvolňování energie v čase, vhodné pro sportovce, kteří se věnují vysoce intenzivní fyzické aktivitě.

Dávkování: Pro dosažení požadovaného účinku rozmíchejte 3 odměrky prášku (36 g) v 350 ml vody a důkladně protřepejte po dobu několika sekund. Užívejte jednou denně, nejlépe během nebo po cvičení. Odměrka uvnitř umožňuje snadné dávkování.

Ingredience: Maltodextrin DE 19

Bandini
V-1033
1 ks

Specifické reference

ean13
8033162421316
New2

Doporučené produkty z kategorie: