Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -276 Kč
  • Novinka

Doplněk stravy proti stresu Wikenfarma Restax Effluvium, 30 tablet

2 roky Nové Nové

V-650

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním poškozeném obalu.

Expirace: 08/2025

502 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
778 Kč Sleva 35%
Počet
Poslední kus skladem

Doplněk stravy proti stresu Wikenfarma Restax Effluvium, 30 tablet

NAC je prekurzorem glutathionu a má schopnost přecházet hematoencefalickou bariéru. V CNS se mění na glutathion, který následně přeměňuje na cystein, glycin a glutamát. Cystein se dimerizuje na cystin, což je transportováno do astrocytů v blízkosti Nucleus Accumbens, což ovlivňuje glutaminergní a GABAergní přenosy.

Kromě toho neuronální glutathion ovlivňuje uvolňování dopaminu a aktivitu NMDA receptorů ve striatu a limbickém systému, zejména v Nucleus Accumbens. Acetylcystein byl úspěšně testován při léčbě různých poruch, včetně schizofrenie, poruch nálady, bipolární poruchy, obsedantně-kompulzivní poruchy, závislostí, poruchy kontroly impulsů, TRICOTILLOMANIE a dermatillomanie.

NAC má také silný antioxidační účinek jako prekurzor glutathionu a je studován jako terapie ke snížení oxidativního stresu spojeného s infekcí Sars-Cov2.

5-OH TRYPTOFAN: Aminokyselinový prekurzor SEROTONINU

Na úrovni CNS se 5-OH TRYPTOFAN mění na serotonin, což je neurotransmiter, který ovlivňuje náladu, spánek a chuť k jídlu. Serotonin je také prekurzorem melatoninu, který má vliv na vlasový cyklus s antiapoptickým a antioxidačním účinkem, a biotinu, důležitého pro metabolismus tuků a sacharidů. Jeho nedostatek může způsobit alopecii, řídnutí a ztrátu přirozené barvy vlasů.

ZINEK: Esenciální minerál

Zinek je esenciální minerál, který ovlivňuje mnoho enzymatických aktivit. Jeho nedostatek může způsobit změny ve vlasech, včetně Telogen Effluvium.

  • Značka: Wikenfarma 
  • Balení: 30 tablet
Wikenfarma
V-650
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
New2

Doporučené produkty z kategorie: