Outletelektro.eu - ZDRAVOTNICKÉ POTŘEBY s megaslevami 97 %!

close
  • -540 Kč

Doplněk stravy pro úlevu játrům Omni Biotic Hetox, 30 x 6 g

2 roky Nové Nové

V-413

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Expirace: 06/2026

1 659 Kč
S DPH
2 199 Kč Sleva 25%
Počet
Poslední kus skladem

Doplněk stravy pro úlevu játrům Omni Biotic Hetox, 30 x 6 g

Naše játra jsou klíčovým orgánem pro zdraví celého těla, zodpovědným za mnoho různých procesů. Denně projde játry asi 2000 litrů krve, která je očišťována od škodlivých látek, jako jsou alkohol, léky a toxiny. Játra také hrají zásadní roli v metabolismu sacharidů, tuků a bílkovin, aby je tělo mohlo efektivně využívat.

Játra mají výjimečnou schopnost regenerace, dokáží se obnovit během několika týdnů. Přesto je důležité být opatrný, protože i ta nejsilnější játra nemohou neustále čelit škodlivým vlivům. Poškození jater může být zrádné, protože játra nevysílají bolestivé signály a trpí v tichosti. Symptomy dysfunkce jater, jako únava, ztráta chuti k jídlu, nadýmání, nesnášenlivost tuků a citlivost v horním podbříšku, jsou často neurčité.

Naše moderní, často nezdravý životní styl, včetně konzumace tučných a sladkých jídel, pití kávy a alkoholu, a nedostatek pohybu, má negativní vliv na naše střeva a střevní bakterie. Stres také přispívá k syndromu zvýšené propustnosti střev (leaky gut), což vede ke změnám ve střevní sliznici a úhynu střevních bakterií. Toxiny z potravin pak mohou pronikat do krevního oběhu místo vyloučení stolicí.

Pro správnou funkci jater je nezbytné zdravé střevo. S probiotiky, jako je OMNi-BiOTiC® HETOX, je nyní možné zlepšit funkci jater prostřednictvím péče o střeva, což je nový a vědecky podložený přístup k podpoře zdraví jater.

  • Značka: Omni Biotic
  • Balení: 30 x6 g

Omni Biotic
V-413
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
9120001433148
New2

Doporučené produkty z kategorie: