Outletelektro.eu - ZDRAVOTNICKÉ POTŘEBY s megaslevami 97 %!

close
  • -200 Kč

Tělové mléko pro uvolnění svalů po cvičení Foucaud lotion corporelle La Friction, 500 ml

2 roky Nové Nové

DR4-2212

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V náhradním obalu bez celofánu.

299 Kč
S DPH
499 Kč Sleva 40%
Počet
Poslední kus skladem

Tělové mléko pro uvolnění svalů po cvičení Foucaud La Friction, 500 ml

Tělové mléko Foucaud's La Friction vám dodá pocit vitality, svěžesti a pohody. Je ideální pro regeneraci po sportu a zklidňuje svalové napětí . Používá se při tření , aby vyvolal tuto tonicitu, díky které se cítíte dobře.

Tato energizující pleťová voda je jemně dávkovaná na základě přírodních výtažků z mentolu, kafru a esenciálních olejů z tymiánu, rozmarýnu, levandule, sladkého pomeranče a citronu z Itálie a poskytuje jedinečný pocit tónu a pohody.

Kafr působí na bolesti svalů a slouží jako celkové tonikum. Mentol je známý pro svésilný chladicí efekt . Působí tak, že posiluje receptory v pokožce, které reagují na chlad, a tak v reakci znovu vytvářejí pocit chladu.

Každý z esenciálních olejů přispívá k těmto účinkům: tymiánový má povzbuzující a povzbuzující účinek a podporuje celkový zdravotní stav , esenciální olej z rozmarýnu nabudí nervový systém a urychlí krevní tlak , a tím pomůže stimulovat, esenciální levandule olej bude mít sedativní účinek, uklidní nervy a uvolní svaly. Esenciální olej ze sladkého pomeranče uklidňuje a zklidňuje a citronový esenciální olej je dobrý pro krevní oběh tím, že uklidňuje nervový systém.

Tipy k použití:

Denně : Lotion k aplikaci na celé tělo. Trvejte na hlavních kongestivních bodech: krk, zápěstí, lokty, kolena, kotníky, spodní část zad. Ráno a večer vetřete Friction de Foucaud.
Před sportovní rozcvičkou : Foucaudovo tření umožňuje připravit se na námahu změkčením a uvolněním svalů.
Po cvičení : Tření uvolňuje nahromaděné napětí a uvolňuje svaly a klouby pro lepší regeneraci.

Foucaud
DR4-2212
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
3534190002003
New2

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Doporučené produkty z kategorie: