Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -440 Kč

Sada příslušenství ke sportovní kameře Kuptone KP-058

2 roky Rozbalené Rozbalené

AL-5090

Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Nové zboží, pouze v rozbaleném obalu. Záruka 24 měsíců.

550 Kč
S DPH
990 Kč Sleva 44%
Počet
Poslední kus skladem

Sada příslušenství ke sportovní kameře Kuptone KP-058

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Nové zboží, pouze v rozbaleném obalu. Záruka 24 měsíců.

Sada příslušenství Kuptone 52 v 1 pro Gopro 11 10 9 je kompletní sada doplňků, které vám umožní využít různé možnosti pro fotoaparáty GoPro 11, 10 nebo 9 pro druhy zábavy a dobrodružství.

Tato sada je skvělým doplňkem pro majitele kamer GoPro, kteří chtějí rozšířit možnosti svých záběrů. Bez ohledu na to, jestli se chystáte na dovolenou, sportovní akci nebo do přírody, tato sada vám umožní zachytit všechny vzrušující okamžiky s vaším GoPro.

- Sada obsahuje různé filtry, které mohou zlepšit kvalitu vašich videí a fotografií, včetně polarizačního filtru a filtrů pro různé světelné podmínky.

- Silikonové pouzdro chrání vaše GoPro před poškozením a poškozením. Poskytuje také lepší úchop a ochranu před poškrábáním.

- Hlava s nastavitelnými popruhy vám umožní připevnit kameru na hlavu a zachytit pohled z vaší perspektivy, což je skvělé pro sport jako cyklistiku, horolezectví nebo běh.

- Hrudní popruh vám umožní připevnit kameru na hrudník a zachytit stabilní záběr během různých aktivit, jako je jízda na kole nebo lyžování.

- Přísavka vám umožní připevnit kameru na hladké povrchy, jako je sklo, dřevo nebo kapoty auta. Montáž na kolo je ideální pro zachycení jízdy na kole z různých úhlů.

- Plovoucí rukojeť vám umožní zachytit vodní dobrodružství bez obav o potopení kamer.Je viditelná a snadno se z ní vyloví.

- Hrudní postroj lze upravit, aby vyhovovaly široké škále typů těla a umožňuje zachytit působivé záběry z hrudníku bez použití rukou.

- Wifi Remote pásek na zápěstí slouží k upevnění dálkového ovládání kamery na zápěstí.

- Držák na kolo připevňuje kameru k sedlovkám nebo řídítkům při jízdě na kole.

- Otočný držák na batoh se bezpečně připevňuje k bedernímu pásu, tašce, bezpečnostnímu popruhu, čepici a dalším místům snadným a pevným způsobem.

Technické specifikace:

  • Značka: Kuptone
  • Materiál: plast, kov
  • Vhodné pro: GoPro Hero 10/Hero 9 Black

Kuptone
AL-5090
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
703663564888
Unpacked

Doporučené produkty z kategorie: