Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -250 Kč

Přenosný organizér Joligrace White Flower 87T

2 roky Rozbalené Rozbalené

AL-6150

Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Nové zboží, pouze v náhradním obalu. Záruka 24 měsíců.

449 Kč
S DPH
699 Kč Sleva 36%
Počet
Poslední kus skladem

Přenosný organizér Joligrace White Flower 87T

Joligrace Makeup Case 87T je profesionální kosmetický kufřík, který je ideální pro všechny make-up umělce a nadšence do krásy. Tento kufřík nabízí dostatek prostoru pro uložení a organizaci vašich kosmetických produktů a nástrojů, což vám umožní snadno přistupovat ke všemu, co potřebujete pro dokonalý make-up.

Velký prostor: Kufřík má dostatek prostoru pro uložení make-upu, štětců, rtěnek, stínů na oči a dalších kosmetických produktů. Uvnitř najdete různé oddíly a kapsy pro organizaci.

Pohodlný design: Kufřík je vyroben z odolného materiálu a má ergonomický design s držadlem a odnímatelným ramenním popruhem pro snadnou přepravu.

Kvalitní provedení: Joligrace je známým výrobcem kosmetických kufříků a tento model nezklame svou kvalitou a funkčností.

Joligrace Makeup Case 87T je skvělou volbou pro profesionální make-up umělce i pro všechny, kteří chtějí mít svůj make-up dobře uspořádaný a snadno dostupný. Tento kufřík vám pomůže udržet vaše kosmetické produkty v pořádku a zajistí, že budete vypadat skvěle kdykoli a kdekoli.

Technické specifikace: 

  • Výrobce: Joligrace
  • Model: 87T
  • Rozměry: 15 x15x 22
Joligrace
AL-6150
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
Unpacked

Doporučené produkty z kategorie: