Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -1 500 Kč

Masážní přilba hlavy 3v1 Dioche

2 roky Rozbalené Rozbalené

AL-5044

Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Nové zboží, pouze v rozbaleném obalu. Záruka 12 měsíců.

Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

1 990 Kč
S DPH
3 490 Kč Sleva 43%
Počet
Poslední kus skladem

Masážní přilba hlavy 3v1 Dioche

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Nové zboží, pouze v rozbaleném obalu. Záruka 12 měsíců.

Nemusí obsahovat český návod k obsluze.


Elektrický přístroj 3 v 1 je skvělým řešením pro uvolnění stresu a podporu zdravého spánku. Tato inovativní přilba kombinuje hluboké hnětící masáže na akupunkturních bodech pro oči, horní část krku a pokožku hlavy, což vám poskytne pocit celkové relaxace podobný masáži těla.

Její použití je velmi jednoduché, a to díky možnosti snadného přizpůsobení velikosti hlavy a pohodlnému tlačítku pro uvolnění tlaku, což usnadňuje rozložení a přenášení. Masážní přístroj podporuje zdravý spánek tím, že odstraňuje stres, únavu a úzkost, a to díky integrovaným masážím, které účinně působí na tlakové body.

Tato masážní přilba také nabízí funkci vyhřívání, která pomáhá uvolnit napětí kolem hlavy, pokožky hlavy a krku, a tím efektivně zmírňuje stres a zlepšuje únavu mozku. Vestavěná lehká hudba přidává na relaxaci, usnadňuje usínání a může být ovládána hlasem, což je velkým komfortem, zejména pro ty, kteří dlouho pracují na počítači nebo čtou.

Personalizovaná masáž
Elektrický masážní přístroj hlavy dokáže přesně nastavit vzdálenost mezi vaší hlavou a masážním přístrojem podle obvodu hlavy, umožňuje vám také upravit hlasitost, teplo, oblast masáže, vybrat meditační hudbu a přinést vám nádherný a pohodlný život.

Multifunkční masážní přístroj hlavy
Do masážního přístroje hlavy je integrováno několik masáží, které odstraní stres, únavu a úzkost a účinně podporují spánek.

Technické specifikace:

  • Značka: Dioche
  • Materiál: ABS
  • Baterie: Lithiová baterie 2000 mAh
  • Rozměry: 31,5 x 28 x 25,4 cm
  • Hmotnost: 1,5 kg

Dioche
AL-5044
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Unpacked

Doporučené produkty z kategorie: