Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -5 500 Kč

Ultrazvukový kavitační přístroj na terapii rázovými vlnami Beijiayi

1 rok Předváděcí z výstav a veletrhů Předváděcí z výstav a veletrhů

AL-4784

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V originálním poškozeném obalu.
Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese lehké oděrky.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.


9 490 Kč
S DPH
14 990 Kč Sleva 37%
Počet
Poslední kus skladem

Ultrazvukový kavitační přístroj na terapii rázovými vlnami Beijiayi

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V originálním poškozeném obalu.
Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese lehké oděrky.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

Tento nástroj pro úlevu od bolesti navíc upravuje permeabilitu buněčné membrány pomocí tlakových vln. Tímto způsobem urychluje proces iontové výměny uvnitř i vně membrány, podporuje dělení buněk a stimuluje produkci cytokinů. Dochází ke zlepšení permeability buněčné membrány, což urychluje odstraňování a absorpci produktů metabolismu.

Terapie prováděná tímto přístrojem je efektivní pro léčbu různých onemocnění, včetně plantární fasciitidy, Achillovy šlachy, problémů se šlachami na ramenou, bolesti v bedrech nebo ocasní kosti, odstranění tuku a léčbu erektilní dysfunkce (ED). Cíleným účinkem tlakových vln je právě chronická bolest. Tyto tlakové vlny dokážou rozpustit vápníkové usazeniny a stimulovat lepší angiogenezi, čímž dochází k úlevě od bolesti.

Tento přístroj nabízí široké spektrum využití, zahrnující celkovou masáž těla, fyzikální terapii a formování těla. Je vhodný pro použití jak v profesionálních krásných salónech, tak pro osobní potřebu. Je snadno přenosný a pohodlný. Díky tomu můžete provádět terapii tlakovými vlnami kdekoliv a kdykoliv podle svých potřeb.

Technické specifikace:

  • Značka: Beijiayi
  • Materiál: ABS
  • Napětí: 100-240 V
  • Frekvence: 50-60HZ
  • Nástavce: 7 masážních hlav
Beijiayi
AL-4784
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Showroomproduct

Doporučené produkty z kategorie: