Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -300 Kč

Pánské brodící kalhoty Magreel, vel.42, zelená

1 rok Zánovní použité Zánovní použité

AL-2928

Zboží spadá do kategorie B - ZÁNOVNÍ, POUŽITÉ. Použité zboží. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu. Stav zboží naleznete ve fotografiích označených „reálná fotografie ze skladu".

Nese mírné stopy použití.

590 Kč
S DPH
890 Kč Sleva 34%
Počet
Poslední kus skladem

Pánské brodící kalhoty Magreel, vel.42, zelená

Stav produktu: 

Zboží spadá do kategorie B - ZÁNOVNÍ, POUŽITÉ. Použité zboží. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu. Stav zboží naleznete ve fotografiích označených „reálná fotografie ze skladu".

Nese mírné stopy použití.

Lehké a odolné: Díky dvouvrstvé konstrukci z 70D nylonu a PVC jsou brodící kalhoty o 35 % lehčí než běžné brodící kalhoty, což jim umožňuje hladce běhat ve vodě a vejdou se do každého batohu.

Odolné proti opotřebení a pohodlné: Boty jsou vyrobeny z PVC, protiskluzové a odolné proti opotřebení. Zesílená podrážka chrání vaše nohy před poškrábáním ostrými kameny v korytě řeky a poskytuje vám plnou ochranu při outdoorových dobrodružstvích.

Pohodlné a humanizované: Vybaveno bederním pásem, lze jej upravit podle vaší výšky. Nastavitelný ramenní popruh se hřbetem ve tvaru H a rychloupínací přezkou nabízí pohodlné nošení. Díky přední kapse je vhodné uložit mobilní telefon, klíče, návnady a další drobnosti.

Technické specifikace:

  • Značka: Magreel
  • Velikost: 42
  • Barva: zelená
Magreel
AL-2928
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Již použité

Doporučené produkty z kategorie: