Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -88 Kč

Koncentrát ústní vody Bombaltus, 50 ml

2 roky Nové Nové

DR4-3378

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

161 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
249 Kč Sleva 35%
Počet
Poslední kus skladem

Koncentrát ústní vody Bombaltus, 50 ml

Koncentrát ústní vody je ústní voda s rostlinnými antibakteriálními aktivními složkami z bylinných extraktů a esenciálních olejů. Cenné bylinné složky této klasické ústní vody od Bombastus-Werke AG poskytují dlouhotrvající svěžest dechu po vyčištění zubů. Zároveň posilují dásně, zmírňují drobná podráždění a regulují sekreci slin. To přirozeně podporuje udržení zdravé ústní flóry.

Použití
Pro kloktání a vyplachování přidejte po vyčištění zubů až 4 střiky koncentrátu ústní vody do 1 sklenice vody.

Poznámka
Obsahuje 64 % objemových alkoholu. Uchovávejte na bezpečném místě pro děti, vyhněte se kontaktu s očima. Nepoužívejte neředěné. Vzhledem k tomu, že suroviny rostlinného původu podléhají přirozeným výkyvům, může koncentrát ústní vody vykazovat nepatrné rozdíly ve vzhledu a chuti v závislosti na šarži.

Složení
Alkohol, Aqua, Výtažek z plodů Vanilla planifolia, Výtažek z kůry Cinnamomum cassia, Výtažek z pupenů Eugenia caryophyllus, Olej Mentha piperita, Výtažek z kůry Cinchona succirubra, Olej z kůry citrusu limonu, Olej z květů Rosa damascena, Olej z listů Melissa officinalis, Olej z květů Eugenia caryophyllus officinalis oil, Cinnamal*, Citral*, Citronellol*, Coumarin, Eugenol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*.
*Složka v esenciálním oleji

  • Značka: Bombaltus
  • Objem: 50 ml
Bombaltus
DR4-3378
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců

Specifické reference

ean13
4024671010775
Nové

Doporučené produkty z kategorie: