Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -4 434 Kč

Pánský elektrický holící strojek Braun Series 7 70-B7850cc Wet&Dry, modrá

1 rok Vada na kráse Vada na kráse

AL-5948

Zboží spadá do kategorie B - VADA NA KRÁSE. Pouze kosmeticky poškozené, které nemá vliv na funkčnost. Testováno. V originálním obalu. Záruka 12 měsíců. Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích „reálná fotografie ze skladu".

Nese jemné oděrky na těle strojku. 
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

2 556 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
6 990 Kč Sleva 63%
Počet
Poslední kus skladem

Pánský elektrický holící strojek Braun Series 7 70-B7850cc Wet&Dry, modrá

Pánský elektrický holící strojek Braun Series 7 70-B7850cc Wet&Dry v modré barvě je špičkový stroj pro holení. Nabízí pokročilé funkce a technologie, které poskytují dokonalý holící výkon a pohodlí.

Tento model je vhodný pro použití jak na suché, tak na mokré holení, což znamená, že jej můžete používat s pěnou, gelovým lubrikantem nebo přímo pod sprchou. Je vybaven speciálním systémem FlexMotionTec, který se přizpůsobuje konturám obličeje a zajistí hladké a pohodlné holení.

Pánský stroj Braun Series 7 70-B7850cc Wet&Dry disponuje inteligentním senzorem, který přizpůsobuje výkon holícího strojku - vašemu typu vousů a poskytuje tak efektivnější holící zkušenost. Je vybaven také aktivním chlazením, které snižuje podráždění pokožky a zajišťuje pohodlné holení i pro citlivou pleť.

Strojek je vybaven nabíjecí stanicí, která nejenže nabíjí strojek, ale také automaticky čistí a lubrikuje. Tým se zajistí optimální stav a životnost holícího strojku.

Pánský elektrický holící strojek Braun Series 7 70-B7850cc Wet&Dry je skvělou volbou pro muže, kteří hledají vysoce kvalitní a výkonné stroje pro každodenní holení s maximálním komfortem a pohodlím.

Technické specifikace: 

  • Značka: Braun
  • Otočný: 360° 
  • Voděodolný: ano
  • Samočistící: ano
  • Přizpůsobivé planžety: ano
  • 4směrně výkyvná hlava
  • Zdroj energie: aku (Li-ion)
Braun
AL-5948
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Damagedlook

Doporučené produkty z kategorie: