Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -56 Kč

BIO-citronový Sirup SodaStream,500ml

v popisu Potraviny Potraviny

PITI-667

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním poškozeném obalu – nerozbaleno.

Expirace: 04/2024

113 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
169 Kč Sleva 33%
Počet
Skladem (3 ks)

BIO-citronový Sirup SodaStream,500ml

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním poškozeném obalu – nerozbaleno.

Expirace: 04/2024

Tento sirup s citrónovou příchutí je certifikován jako bio. SodaStream Zitrone Sirup je zcela veganský, bez GMO a bez umělých sladidel. Plná chuť pochází z neuvěřitelných 29% citronové šťávy z organického koncentrátu. Láhev tohoto bio sirupu z citronové šťávy je vyrobena z minimálně 75 % recyklovaného skla. Podle GlobalData 2020 obsahuje tento bio citronový sirup o 45 % méně cukru než deset nejprodávanějších nealkoholických nápojů v Německu a Švýcarsku.

Vysoký podíl citronové šťávy z koncentrátu v tomto bio citronovém sirupu pochází z kontrolovaného ekologického pěstování. Totéž platí pro cukr, který obsahuje, a také rýžový sirup, který obohacuje tento bio sirup od SodaStream. Tento bio citronový sirup neobsahuje barviva a pouze přírodní citronovou příchuť.

Skladování: Před použitím protřepat. Vzhledem ke kvalitním surovinám skladujte tento citrónový sirup po otevření v lednici. Spotřebujte do šesti týdnů.

Příprava: Vezměte jeden díl (30ml) bio citrónového sirupu a smíchejte ho se šesti díly (180ml) perlivé vody a vychutnejte si dokonalou bio citrónovou chuť. Je důležité příchuť přidávat vždy až do hotové perlivé vody, aby nedošlo k vypěnění v přístroji a k následnému zalepení útrob výrobníku. 500 ml bio sirupu, vystačí na cca 3,5 litru hotového nápoje.

Složení: voda, cukr, rýžový sirup, koncentrát citrónové šťávy 29%, okyselovadlo: kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová, přírodní citrónové aroma.

Nutriční hodnoty na 100 ml:

  • Energie: 95 kJ /23 kcal
  • Tuky: 0 g
  • -z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy: 5,3 g
  • -z toho cukry: 4,9 g
  • Bílkoviny: 0g
  • Sůl: 0 g
SodaStream
PITI-667
3 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
Knj

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Doporučené produkty z kategorie: