Outletelektro.eu - ČASOVÉ SLEVY na stovky produktů jen v dubnu!

close
  • -162 Kč
  • Novinka

Kojenecké mléko Guigoz Optipro Croissance 3, od 12 měsíců (1200g)

2 roky Nové Nové

PITI-1012

Zboží spadá do kategorie A – NOVÉ. V originálním poškozeném obalu.

Expirace: 09/2024

237 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
399 Kč Sleva 41%
Počet
Skladem (3 ks)

Kojenecké mléko Guigoz Optipro Croissance 3, od 12 měsíců (1200g)

Kojenecké mléko Guigoz Optipro Croissance 3 je speciálně navržené pro kojence od 12. měsíce věku, aby podporovalo jejich zdravý vývoj a růst. Tato výživa je vyvážená a obsahuje všechny nutriční látky, které dítě potřebuje pro správný vývoj.

Guigoz Optipro Croissance 3 je formulováno s technologií Optipro, která zajišťuje optimální poměr bílkovin, tuků a sacharidů, aby poskytlo kojenci všechny potřebné živiny. Obsahuje také důležité vitamíny a minerály, jako je vápník, železo, zinek a vitamíny A, C, D a E, které podporují zdravý vývoj kostí, imunitního systému a dalších orgánů.

Toto kojenecké mléko je snadno stravitelné a má lahodnou chuť, což usnadňuje jeho přijetí dítětem. Je vyrobeno s ohledem na bezpečnost a kvalitu, což poskytuje rodičům jistotu, že svému dítěti poskytují optimální výživu. Guigoz Optipro Croissance 3 je ideální volbou pro rodiče, kteří chtějí zajistit svému dítěti nejlepší možný start do života.

Kojenecké mléko Guigoz Optipro Croissance 3 obsahuje odtučněné mléko z kravského mléka, laktózu, sušenou syrovátku z kravského mléka, rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, kokosový), prebiotika (galaktooligosacharidy), probiotika (Lactobacillus fermentum), vitamíny a minerály.

  • Podporuje zdravý růst a vývoj kojence.
  • Posiluje imunitní systém.
  • Podporuje trávení.
  • Má příjemnou chuť.

Guigoz
PITI-1012
3 ks

Specifické reference

ean13
7613287369512
New2

Doporučené produkty z kategorie: