Outletelektro.eu - ELEKTRO NÁŘADÍ se slevami až 57 %!

close
  • -3 000 Kč

Ultrazvukový kosmetický kavitační přístroj 3v1 Elitzia ETJF025, bílá

2 roky Nové Nové

AL-3102

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ – se zárukou 24 měsíců. V originálním poškozeném obalu.

Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

5 990 Kč
S DPH
8 990 Kč Sleva 33%
Počet
Poslední kus skladem

Ultrazvukový kosmetický kavitační přístroj 3v1 Elitzia ETJF025, bílá

Stav produktu: 

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ – se zárukou 24 měsíců. V originálním poškozeném obalu.

Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

Revoluční nástroj pro bezbolestné, efektivní a trvalé rozpouštění tukových buněk, redukci celulitidy a následné formování postavy. Přístroj v sobě kombinuje ultrazvukovou kavitaci, světelnou terapii infračerveným světlem a elektrostimulátor svalstva. Jeho pořízením získáte skvělou zbraň pro boj s přebytečným tukem, celulitidou a povislou pokožkou.

Při kavitaci ultrazvuková vlna působí na rozbití tukových buněk tak, že v nich vytvoří mikrobublinky, jež způsobí narušení obalu buňky a ta se následně začne rozpadat. Uvolněný tuk ve formě triglyceridů se vstřebává do mezibuněčného prostoru a je následně metabolizován do vodou rozpustného glycerolu, který organismus zpracuje jako zdroj energie. Zbylé mastné kyseliny organismus také zpracuje, případné toxiny a zbytek nerozpuštěného tuku vyloučí lymfatický systém ven z těla.

Aplikátor s multipolární radiofrekvencí

Aplikační hlavice generuje energii prostřednictvím radiofrekvenčních vln se zcela specifickým výkonem a frekvencí. Radiofrekvenční vlny jsou optimalizovány k tomu, aby způsobily tepelný gradient, který významně ovlivňuje procesy ve vrstvě dermis. Dodaná energie aktivuje remodelaci kolagenových vláken a elastinu. Maximální možné zacílení energie i v lokalitách s výraznější tukovou vrstvou a následná excitace metabolických procesů má významný vliv na velmi efektivní vyhlazení povislých a deformovaných kontur.

Aplikátor s ultrazvukovou kavitací

Aplikační hlavice s velkou kontaktní plochou generuje ultrazvukové vlny, které aktivně stimulují tukovou tkáň. Dochází k narušení integrity tukové buňky a uvolňuje se tuk. Uvolněný tuk se štěpí na glycerol a volné mastné kyseliny. Glycerol slouží jako zdroj energie, zatímco mastné kyseliny jsou přeneseny do jater, kde jsou zpracovány jako běžné mastné kyseliny z potravy a vyloučeny z těla ven přirozenou cestou. Odstraněný tuk se zpět do tkáně nevrací. Ultrazvuková kavitace je bezbolestná, neinvazivní, šetrná, účinná a hlavně trvalá metoda pro odstranění tukové tkáně, redukci celulitidy a vyhlazení pokožky.

Tripolar RF jin

Aplikační hlavice se nezahřívá aktivně dermis avšak předává energii buňkám k jejich podpoře a činnosti. K této RF je potřebný produkt-gel určen na tento typ RF.

Technické specifikace: 

  • Ultrazvuková frekvence: 40 kHz
  • Výkon: 40 W
  • Pracovní teplota: 10 ° C -40 ° C
  • Hmotnost: 4,5 kg
  • Rozměry: 36 x 35,5 x 24 cm
Elitzia
AL-3102
1 ks

Parametry

Záruka
24 měsíců
New2

Doporučené produkty z kategorie: