Outletelektro.eu - ELEKTRO NÁŘADÍ se slevami až 57 %!

close
  • -640 Kč

Bluetooth klávesnice Jelly comb KUT019, černá

1 rok Zánovní použité Zánovní použité

AM-CH-kuto

Zboží spadá do kategorie B - ZÁNOVNÍ, POUŽITÉ. Použité zboží, může nést stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu. Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese oděrky a stopy použití.
Nemusí obsahovat český manuál.

350 Kč
S DPH
990 Kč Sleva 65%
Počet
Poslední kus skladem

Bluetooth klávesnice Jelly comb KUT019, černá

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie B - ZÁNOVNÍ, POUŽITÉ. Použité zboží, může nést stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu. Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese oděrky a stopy použití.
Nemusí obsahovat český manuál.

Díky technologii Bluetooth 3.0 poskytuje tato bezdrátová klávesnice připojení bez kabelů a bez rušení s operační vzdáleností až 10 metrů. Kompaktní přenosná klávesnice - tenký, kompaktní a lehký design činí tuto klávesnici docela přenosnou pro cestování. Úspora energie a dlouhá baterie. Při nečinnosti po 10 minutách přejde klávesnice Bluetooth do automatického režimu spánku. Lze ji probudit stisknutím libovolné klávesy. Klávesy nůžkového spínače jsou pohodlné na psaní, přesné ovládání, také s dobrou odolností a rychlou odezvou. Klávesnice také poskytne rychlé, tiché a příjemné psaní. Klávesnice Bluetooth pracuje s iOS, Android a Windows, s klávesovými zkratkami (FN + Q / W / E) pro tři systémy. Kompatibilní s iPady, iPhony a Bluetooth tablety, notebooky, PC a mobilními telefony.

Technické specifikace:

  • Výrobce: Jelly Comb
  • Napájení: 2x baterie AAA (nejsou součástí balení)
  • Rozměry balení: 28,8 x 13 x 2,4 cm
  • Hmotnost: 190 g
  • Rozměry produktu: 28,5 x 12,2 x  0,38 cm
  • Automatické vypnutí: po 10 min.
Jelly Comb
AM-CH-kuto
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Již použité

Doporučené produkty z kategorie: