Outletelektro.eu - ELEKTRO NÁŘADÍ se slevami až 57 %!

close
  • -160 Kč

Vzpěračský opasek Climaqx, XS

1 rok Předváděcí z výstav a veletrhů Předváděcí z výstav a veletrhů

AM-SP-CLIMPAS

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu. Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese kosmetické vady.
Nemusí obsahovat český manuál.

290 Kč
S DPH
450 Kč Sleva 36%
Počet
Poslední kus skladem

Vzpěračský opasek Climaqx, XS

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu. Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese kosmetické vady.
Nemusí obsahovat český manuál.

Výrazně lepší výsledky tréninku díky tomuto pásu Climaqx bude Vaše vzpírání kvalitní. Ideální pro fitness, kulturistiku, crossfit nebo posilování. Jakmile je použijete, zjistíte výrazně vyšší stabilitu. Dobrá podpůrná funkce je nezbytná, aby se zabránilo zranění. Zadní popruh od Climaqx má široké chrániče a perfektně podporuje vaši páteř během tréninku, aby nedošlo k poškození způsobenému těžkým tréninkem. Extra dlouhý páskový popruh vydrží i ty nejvyšší zátěže a dělá z fitness vzpěračského pásu spolehlivého tréninkového partnera. Díky tomu můžete mezi soupravami rychle nasadit a sundat vzpěrací pás. Díky robustní a lehké neoprenové tkanině je tréninkový pás od Climaqx ideální pro náročné tréninky. Popruh na vzpírání lze nosit přes nebo pod košili. Pás pro zvedání závaží má širokou přední a zadní část, což zajišťuje dokonalé uchycení a skvělé pohodlí. Maximální svoboda pohybu je zaručena i při intenzivním tréninku.

Technické specifikace:

  • Výrobce: Climaqx
  • Velikost: XS/49-65,4cm
  • Materiálové složení: 90% neopren, 10% polyester
  • Rozměry balení: 36,5 x 16,5 x 6 cm
  • Hmotnost: 235 gramů
Climaqx
AM-SP-CLIMPAS
1 ks

Parametry

Záruka
12 měsíců
Showroomproduct

Doporučené produkty z kategorie: